• Úvod
  • go.walk.noow
  • info@go-noow.sk
  • 0903620260
  • GO-NOOW.sk – športové recyklované legíny, kraťasy, ponožky, čelenky, multifunkčné šatky, návleky na topánky, palice a doplnky.
Gabel Vario S-9.6 video popis - palice pre všetkých, ktorí začínajú s nordic walkingom
14.12.2022

Gabel Vario S-9.6 video popis - palice pre všetkých, ktorí začínajú s nordic walkingom

Gabel VARIO S-9.6 TEAL  je teleskopický hliníkový model palíc, určený pre nadšencov športu nordic walking. Ich gumenú rukoväť je možné dezinfikovať, preto je ideálna pre inštruktotov nordic walkingu, hotely, kúpele, požičovne alebo kohokoľvek, kto bude palice požičiavať a zabezpečí teda dosatočnú hygienu pre svojich klientov. Jednotlivé sekcie sú dĺžkovo nastaviteľné od 77 do 130cm, takže okrem dobrej spratnosti pokrývajú aj celú výškovú škálu užívateľov.
Ako začať s Nordic Walkingom - 5 základných vecí
06.01.2024

Ako začať s Nordic Walkingom - 5 základných vecí

Nordic Walking, nazývaný aj „severská chôdza“, je šport s mnohými pozitívnymi aspektami. Okrem toho, že prispieva k odľahčeniu chrbtice, pomáha zlepšovať držanie tela aj koordináciu. Je to jeden z najvhodnejších športov na prevenciu mnohých chorôb.

Nordic walking pochádza z Fínska, kde ju využívali na tréning bežcov na lyžiach počas letnej sezóny. Od 30. rokov 20. storočia sa z Fínska presadil pre svoju techniku ​​a dôležité psycho fyzické výhody do celého sveta.

Ak sa chystáte vyskúšať sevsrksú chôdzu a chcete prísť na to, ako sa pripraviť, aby ste mohli začať tým najlepším spôsobom, nenechajte si ujsť 5 základných bodov, ktoré by mal dodržiavať každý nováčik!

Nordic walking - koľkokrát do týždňa?
14.12.2022

Nordic walking - koľkokrát do týždňa?

Najjednoduchšie otázky sú niekedy najdôležitejšie. Koľkokrát počas týždňa trénovať  Nordic Walking je jednou z najčastejších pochybností, najmä medzi tými, ktorí k tomuto športu práve začali pristupovať. Nastal čas dať jasnú odpoveď.
Chrániče na palice: Ako ich vybrať?
31.12.2022

Chrániče na palice: Ako ich vybrať?

Viete, ako si vybrať z ponuky chráničov na palice, nazývaných aj papučky? Viete prečo a kedy ich použivať? Aké chrániče by ste si mali kúpiť ako začiatočník?

To všetko sa dozviete v tomto článku.

Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek a NooW spolupráca
14.12.2022

Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek a NooW spolupráca

Zdravotné sestry a pôrodné asistentky pre nás všetkých odvádzajú často nadľudskú prácu. Vrámci našej spolupráce chystáme viaceré spoločné podujatia a už teraz sa tešíme na spoločné stretnutia.

Viac o komore sestier: klik 

Sme partner Slovenského pohára Nordic Walking
14.12.2022

Sme partner Slovenského pohára Nordic Walking

Partia priateľov Nordic Walking propagujú Nordic Walking spôsobom, ktorým chcú ukázať atraktivitu tejto aktivity aj mladšej generácii. Keďže šport a stretávanie super ľudí je aj v našej DNA, stali sme sa partnermi, a chceme spolupracovať dlhodobo na propagácii tohto športu. 

Viac na https://www.spnw.sk/

44. ročník malého štrbského Maratónu
30.12.2022

44. ročník malého štrbského Maratónu

Cez víkend sme načerpali energiu medzi walkermi a bežcami 🏃‍♀️🚶‍♂️na Malom štrbskom maratóne.V našom stánku noow a Gabel  sme skúšali oblečko a testovali palice💪🏻

Tatry ako liek s Nordic Walking
18.12.2022

Tatry ako liek s Nordic Walking

V spolupráci s ŠK Štrba Nordic walking - running sme organizovali podujatie Tatry ako liek s Nordic Walking.

Užili sme si tri stretnutia so super ľuďmi, ktorí už mali nejaké skúsenosti s Nordic Walking, alebo boli úplní začiatočníci. Kurzy sme viedli s Michalom Šerfelom, Mirkou Juhásovou a Lukášom Novotným. Bolo to radosť sledovať, ako rýchlo účastníci napredovali a aký pokrok urobili za pár stretnutí. 

My sme vyrobili pre účastníkov, ktorí sa zúčastnili aspoň dvoch kôl naše NooW čelenky Symboly klik, v špeciálnej edícii Tatry ako liek a účastníci využili naše palice Gabel Vario S-9.6 klikktroré sú vďaka možnosti dezinfikovať rukoväť 

 

Do práce na bicykli tentokrát alternatíva chôdza a nordic walking.
21.08.2022

Do práce na bicykli tentokrát alternatíva chôdza a nordic walking.

Viete, prečo je dobré ísť do práce pešo a zobrať si palice na Nordic Walking? Pretože vďaka nim zapojíte až 90 % svalstva celého tela! 😉 Zvýšite tiež spotrebu energie, zlepšíte energetický metabolizmus, podporíte krvný a lymfatický obeh a tepovú frekvenciu srdca.

 

OZ Amazonky sú naši partneri.
05.01.2024

OZ Amazonky sú naši partneri.

Aj malá rodinná firma môže byť spoločensky zodpovedná. Vyrábame udržateľným spôsobom, podporujeme projekty, ktoré propagujú Nordic Walking a aktivitami sa snažíme rozširovať walkerkskú komunitu.

Sme hrdí partner Amazoniek a tešíme sa na spoluprácu.

Majú našu veľkú úctu a obdiv. Občianske združenie, pomáha zvládnuť rakovinu prsníka mnohým ženám.

Organizuje činnosť členiek občianskeho združenia, zabezpečuje pre ne aktivity zlepšujúce ich fyzickú aj psychickú kondíciu, stmeľuje ich spolupatričnosť a vzájomnú podporu.

Nordic Walking okrem známych benefitov prečisťuje lymfatický systém ako prevenciu pred vznikom lymfedému.“,

S OZ Amazonky chystáme viaceré projekty spojené s Nordic Walking a tiež systém pre ich podporu.

    INFORMÁCIE O NOVINKÁCH PRIAMO NA VÁŠ E-MAIL

    Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

    Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.